Kalender og billetter

Musikalsk kveldsvert på "åpent møte om kreftrehabilitering"

Folkemøtet handlar om korleis ein lever livet etterpå; i rehabilitering – etter kvart som tida og livet går vidare. Er du "frisk" – eller kva? Spesielt gjeld dette oss mannfolk, for «Profo», som er ein av arrangørane, står for «PROstatakreftFOreningen».

Konsert på Opning av frierihamna

Til opninga av frierihamna, har Kjell Inge blitt invitert til å gjere utandørskonsert. Staden er "Prestøyra" i Hjelmeland og det er GRATIS, så berre å kome!

Lukka arrangement: stovekonsert!

Stovekonsertar er stas! Tett på, forsamlinga er lita, ei nerve. Det dirrar i lufta. Og godaste Bjarte Mo er med.

UKM 2024: Fagpanel og coach

Også i år får eg gleda av å vere med og feire ungt talent. Og kvart år blir eg like overraska over alle dei talentfulle som stiller opp på scena, både for fyrste gong og for n-te gong. Som coach får eg vere med å geleide nokre av dei vidare, og i fagpanelet får med gleda av å sende nokre få innslag vidare til den nasjonale festivalen.

DKS "Alle kan jo engelsk?" (2023-2024)

For Den Kulturelle Skolesekken reiser Kjell Inge hausten/våren 2023-24 ut med produksjonen "Alle kan jo engelsk?". Han fartar rundt til videregåande skular i heile Rogaland.

MEN! Før Kjell Inge kjem til skulen, skal skulane velje EIN song per skule som me saman skal jobbe med når eg kjem ut til dei. Høyr og sjå videoen viss du er elev / kulturkontakt / er med i produksjonen!

Hyllest til Stavangerensemblet!

Under "Fjåge i Vågen" i 2023, stod Froddiens "Compagniet" på scena – men denne gongen med Kjell Inge som vokalist! Kjell Inge gjorde alt han kunne for å heidre heidersmannen som døydde i 2022 – Frode Rønli.

Hekkan så bra!

I juni 2023 skal 26 artistar minnast ei legende frå Stavanger: Froddien. Han sto i front for dei som gjorde det kult å vere frå denne byen. Kjell Inge syng "30-årskrigen".

Sang for Røde kors-ildsjelene

Vi hedrer ildsjelene - i fortid og nåtid! I forbindelse med Røde Kors-dagen 8. mai vil vi gjerne invitere deg som frivillig i Stavanger Røde Kors til en kulturell opplevelseskveld på Stavangeren. Stavanger Røde Kors ønsker med dette å gi litt tilbake til alle dere som bidrar med egen tid og fantastisk innsats for andre.

Dommar og coach under fylkesmønstringen i Sandnes, UKM 2023

Eg diggar UKM! Det er ei feiring av ungt talent som ikkje handlar om å "lage godt tv". Eg har stor glede av å vere både dommar og coach – og så alt det som rører seg i fylket vårt. Og alltid er det noko som imponerer meg.

Lukka arrangement på Sola Strand Hotel

Elskar dette hotellet! :-) Invitert til å spele på Sola Strand Hotel i går for eit lukka selskap, saman med nytt og fint bekjentskap @maria___di og med beste @ahmusic på tangentar.

Programleiar "Tirsdag i Tinfabrikken"

Deilig konsert, variert, gøyal utstilling og ein herleg kveld – kan du be om meir? Ja, at alt blir halde i eit fantastisk, verna hus frå 1920-talet, i austre bydel. Og noko godt å drikke? Check. Og ein opplagt programleiar? Check, check, check. Velkommen til en helaftens opplevelse, midt i uka.

Sang på lansering av programtilbudet for DKS 2023/24

Veldig gøy å spele på lanseringa av programtilbodet for neste års «Den kulturelle skolesekken» i fylket!

Programleiar og musikkbad for "MOVE" / Inge Engelsvold

Inge Engelsvold er ei levande legende i Stavangers – og Noregs – musikkliv. Det er ei hending når han nå slepp eigen musikk og "tar studioet med opp på scena", slik han sjølv beskriver det.

Intimkonsert i Hinna Residence

Dette skriv arrangøren: Kjell Inge Torgersen er kjent for sin særegne stemme og har over tid bygd opp en rikholdig katalog innen pop- og visesjangeren med gode, norske tekster.

Sandnes synger! og Kjell Inge er med

Korene Da Capo og Sandneskameratene inviterer til konsert i Gand kirke søndag 20.11.22 klokka 19.00. Kjell Inge er gjestesolist.

Kulturkveld i Hillevåg kirke

Saman med organist Tore Bols og saksofonist Geir Ullenes, vil me laga ein kulturkveld i og for nabolaget!

Konsert på Tirsdag i Tinfabrikken

På ein ganske vanleg tyrsdag ønsker Tinfabrikken deg velkommen til den ærverdige, gamle administrasjonsbygningen deira!

Konsert på Kobbasteinen Kulturgard

Det blir både konsert, kunstutstilling og pizzasalg på Kobbasteinen på herlige Randøy denne helga.

Sommarkonsert i Stavanger Konserthus 2022

Kjell Inge Torgersen har sidan førre sommarkonsert i Bjergsted rukket å gje ut to album, kor eitt av dei var med Stavanger Symfoniorkester i 2021.

Song på semesteravslutning for VID vitskapelege høgskole

Høgtid når avgangsstudentar får vitnemål – og nokre får mastergrad. Takk for tillit og hyggeleg samver!

Song på åpning av utstilling – for kulturministeren

Stavanger er kanskje sjøfartsby over noko anna, så å synge på åpninga av Stavanger Maritime Museums fyrste åpning av utstilling på 40 år, krever besøk av kulturministeren. Eg fekk óg komme.

Konferansier på "Balansekunst"

Kjell Inge Torgersen er konferansier og bidrar med musikalsk innslag under konferansen "Balansekunst" for Kreftomsorg Rogaland

Konsert på Gramstadtunet for Turistforeningen

Kjell Inge Torgersen tar med seg sin mangeårige makker Aril Schøld – og sammen skaper de musikalsk magi og hygge på høyt nivå.

Fullmånekonsert med Kjell Inge

Eg gler meg til fullbefaren konsert – foran ekte publikum! Det er stas å få lov til å bli med på "Fullmånekonsert" i vakre friluftshuset på Orre, som berre blir holdt den dagen det er – fullmåne. Uansett tid på året.

Sang på semesteråpning for VID Vitenskapeleg høgskole

Kjekt å bli spurt om å synge på semesteråpning! Det blei tri heimesnekra songar.

Julelegender:2020 i Stavanger

Julelegender:2020 i Stavanger! Lytt og senk pulsen.

AVLYST: Julelegender:2020 i Oslo

Julelegender:2020 – i år også i Oslo! Lytt, senk pulsen og kjenn gleda ved at nokon fortel deg ei god historie og syng fine songar attpå.

AVLYST: Julelegender:2020 i Kristiansand

Det er med tungt hjarte eg avlyser – det er første gong på desse 11 åra at det skjer. // Julelegender:2020 – i år også i Kristiansand! Lytt, senk pulsen og kjenn gleda ved at nokon fortel deg ei god historie og syng fine songar attpå.

Konsert i Harstad kirke

Kjell Inge Torgersen kjem til Nord-Noreg på turné og syng i Harstad kirke!

Konsert i Narvik, Vaffelkonsert i Sjømannskirka

Kjell Inge Torgersen kjem til Nord-Noreg på turné og syng i Sjømannskirka i Narvik, på den legendariske Vaffelkonserten!

Konsert i Salangen

Kjell Inge Torgersen kjem til Nord-Noreg på turné og syng på legendariske Salangen dugnadspub: Maloneys pub på Lundbrygga i Sjøvegan!

Konsert i Ishavskatedralen, Tromsø

Kjell Inge Torgersen kjem til Nord-Noreg på turné – og syng og speler i eineståande Ishavskatedralen! Det er 32 år sidan Kjell Inge var her sist som tenåring, og han har drøymt om å synge her sidan.

Sommarkonsert i konserthuset

Kjell Inge Torgersen er i sommarstemning og tar med seg den svært dyktige gitaristen Kjell Harald Litangen til kafékonsert fredag 17. juli. Litangen har hundretals innspelingar bak seg og har spelt med «alle», fra Al Jarreau til Maria Mena.

(Korona-utsatt) Fullmånekonsert i Orre Friluftshus. NY dato kjem.

Fullmånekonsertane i Friluftshuset på Orre er legendariske. Gunnar Tønnesen har stått bak disse i 18 år. Nå skal eg óg få spele – under fullmånen.

(Korona-utsatt) Konsert i Nedstrand kyrkje. NY DATO kjem.

Eg fekk 6-er i avismelding i Tysvær bygdeblad. Det måtte jo feirast (sjå bilete). Så eg feirar endå ein gong med å kome tilbake! Nedstrand kyrkje har fått ein spesiell plass i hjarta mitt.

Scene Vest: live koronakonsert

Kjell Inge Torgersen er med og åpner TV Vest sin nye korona-satsing: Live scene.

Hjem te Kjell Inge – igjen

I koronaens tidsalder: Heilt digitalt, heilt akustisk. Kom hjem i stua til Kjell Inge, frå di eiga stue

(Korona-kansellert) UKM fylkesfestival i Sauda, 20.-22. mars 2020

Eg diggar UKM. Det er ei feiring av ungt talent som ikkje handlar om å "lage godt tv". Eg har stor glede av å vere både dommar og coach.

Hjem te Kjell Inge - koronakonsert

I koronaens tidsalder: Heilt digitalt, heilt akustisk. Kom hjem i stua til Kjell Inge, frå di eiga stue

Lewi Bergrud + Kjell Inge Torgersen

På selveste kvinnedagen gjør to menn stas på kvinnene. Derfor har vi oppretta en egen billettkategori som de som kjenner seg som kvinner til hverdags, kan bruke. Alle andre skal få lov til å betale vanlig billettpris.

Josefine Visescene // Oslo

Kjell Inge Torgersen reiser til Oslo for å spele på legendariske Josefine Visescene, ei scene kor heile landets storheiter har spelt.

Skalden og Vikinghøvdingen // Tore Kvæven + Kjell Inge Torgersen

For aller fyrste gong presenterer dei konseptet «Skalden og Vikinghøvdingen», ein kombinasjon av vakker visesang, historisk sus og prisvinnande skrivekunst.

Julelegender:2019 – i Stavanger / Bispekapellet 16., 17. og 18. desember

Velkommen til nye Julelegender! For 10. gong inviterer Kjell Inge Torgersen til ei skuldersenkande og annleis oppleving. Og som kvart år: med ny legende og ny musikk.

Julelegender:2019 – i Oslo / Capella Johannea, Majorstuen kirke

Velkommen til Julelegender i Capella Johannea i Majorstuen kirke! For første gang speler Kjell Inge Torgersen sine Julelegender i Oslo. Denne serien har vore spelt fleire stader i sidan 2009 og har blitt mottatt av publikum og kritikarar som ei skuldersenkande og annleis juleoppleving. Og kvart år med ny legende og ny musikk.

Julelegender:2019 – i Kristiansand / Ansgarkapellet

Velkommen til Julelegender i Ansgarkapellet! For første gang speler Kjell Inge Torgersen sine Julelegender i Kristiansand. Denne serien har vore spelt fleire stader i sidan 2009 og har blitt mottatt av publikum og kritikarar som ei skuldersenkande og annleis juleoppleving. Og kvart år med ny legende og ny musikk.

Stavanger Vise- og poesifestival: Kjell Inge avrunder kvelden

Stavanger Vise- og poesifestival har tilhold på Sting i Stavanger, i november.

Nytt kurs i Kreativ skriving

Den 15. oktober inviterer Kjell Inge Torgersen igjen til kurs i Kreativ skriving på Tinfabriken.

Konferansier og konsert: Folkemøte om demens

Av og til får ein spesielle forespørslar, og dette var ein fin slik ein. Om eg ville vere konferansier og ha konsert under Folkemøte om demens på Rennesøy? Klart eg ville det!

Festkonsert i Sandnes kulturhus

Denne einskilde konserten blir ein fest – av fleire grunnar!

Kurs i kreativ skriving

Kjell Inge held skrivekurs i korttekstar.

Intimkonsert i Sauda, Tveittunet

Kjell Inge reiser til vakre Tveittunet i Sauda for spele konsert saman med Vidar Schanche på gitar.

Åpning av UiS Det helsevitenskapelige fakultet – konferansier, taleskrivar og artist

Det er sjeldan nye faktultet opnast – og stas å få lov til å vera med å sette farge på kvelden.

Julelegender:2014 - Kjell Inge Torgersen med Mareike Wang og musikarar

Men i år gjer han det ikkje åleine! Eineståande MAREIKE WANG frå Rogaland Teater er medforteljar og songar.