Lewi Bergrud + Kjell Inge Torgersen

På selveste kvinnedagen gjør to menn stas på kvinnene. Derfor har vi oppretta en egen billettkategori som de som kjenner seg som kvinner til hverdags, kan bruke. Alle andre skal få lov til å betale vanlig billettpris.

Lewi Bergrud og Kjell Inge Torgersen er nesten som musikalske stebrødre. På hver sin kant av landet berører de hjertene til publikummet sitt til begeistra tilbakemeldinger. Kjell Inge har ved flere anledninger også skrevet tekster til Lewis sanger – og nå står de for første gang sammen på Ogna scene. Det er på tide at vestlendingene får treffe denne unike østlendingen.

For begge artistene handler det om stemme, formidling, melodiøs, sjelfull musikk med både kraft og tyngde, med sterke tekster om livet. Og Lewi er også et musikalsk multitalent som leker seg med både gitarer, bass og tangenter mens han synger fletta av de fleste. Bare ikke av Kjell Inge, for han har ingen flette.

Du har kanskje sett de begge på på Beat for Beat? Og Lewi har du kanskje møtt på TV2, med hans nydelige norske versjon av «Farytales of New York». Også Telia falt for den, og laget julen 2019 en egen reklame basert på hans versjon, med ham syngende ute, bak pianoet, i et nabolag i Oslo. Sølvguttene dukket også opp.

Kjell Inges sanger har fått mye radiospilling, og du kjenner sikkert til både "Eg fant ein ring" og "Aks av gull", sanger du ganske sikkert vil få høre i konserten.

Så nå gjelder det om å være til stede i livet – og på Ogna! På selveste kvinnedagen – 8. mars 2020.

Bilete

Lewi Bergrud + Kjell Inge Torgersen
Lewi Bergrud + Kjell Inge Torgersen