AVLYST: Julelegender:2020 i Oslo

Majorstuen kirke, Kirkeveien 84, 0364 Oslo

Julelegender:2020 – i år også i Oslo! Lytt, senk pulsen og kjenn gleda ved at nokon fortel deg ei god historie og syng fine songar attpå.

Bli litt som barn igjen! Sidan 2009 har Kjell Inge Torgersen invitert til ei skuldersenkande og annleis oppleving. Og kvart år har han bydt publikum på ei ny legende og ny musikk. Så kom og få ei god, ny historie - og både ny og kjend musikk som høyrer jula til.

Kjell Inge og Aril kjem også i år til tre byar i landet for å fortelle og synge. Bli med – og bli litt som barn igjen. 

Speleplan Oslo

I Oslo besøker Kjell Inge Torgersen vakre Capella Johannea, som ligger i tårnfoten av Majorstuen kirke. Me køyrer doble forestillingar og berre halvparten så mange seter er tilgjengelege per konsert.

9. desember kl. 18 og
9. desember kl. 1930

– i Capella Johannea (Majorstuen kirke)

---

STAVANGER OG KRISTIANSAND

I Stavanger: I år blir det spesielt. Det er ei spesiell tid. Difor flytter me ut av vesle Bispekapellet og opp i den flottaste trekyrkja i Stavanger: Hetlandskirka. Her er det godt med rom til å vere saman med god avstand.

I Kristiansand inntar Kjell Inge Torgersen Ansgarkapellet, eit vakkert utsmykka kapell utført av kunstnar Kjell Nupen. Me køyrer doble forestillingar, og berre halvparten så mange seter er tilgjengelege per konsert.

Hadde med meg to i Oslo som ble helt "frelst". Det var en fantastisk motgift mot handlehysteri og stress. Du er en veldig god og medrivende forteller!